طراحی پلاگین وردپرس با آرتاکد

طراحی پلاگین (افزونه) وردپرس چیست و چگونه انجام میشود ؟

پلاگین های وردپرس بیت هایی از کدهای از پیش ساختارمند هستند که توسط توسعه دهندگان در جامعه وردپرس طراحی شدند. آنها اساساً افزونه هایی هستند که در عملکرد طراحی سایت وردپرس اثر دارند و آن را گسترش می دهند.

ما در این مقاله به بررسی طراحی پلاگین برای وردپرس و یک آموزش جزئی هم برای ساخت یک پلاگین به شما عزیزان خواهیم داد با ما همراه باشید.

نرم افزار اصلی وردپرس را به عنوان یک گوشی هوشمند کاملاً جدید با تنظیمات کارخانه در نظر بگیرید. قابل استفاده است، اما اکثر کاربران برای بهبود استفاده روزانه از دستگاه خود و عملکرد کلی، برنامه های اضافی نصب می کنند. این برنامه ها رایگان هستند تا هر زمان که بخواهید دانلود، نصب و حذف نصب کنید.

نمونه طراحی پلاگین وردپرس اقساطی:

این نوع طراحی پلاگین (افزونه) وردپرس مختصص وب سایت هایی است که در زمینه فروشگاه یا فروش محصولات به صورت اقساطی فعالیت میکنند. در واقع در این پلاگین وردپرس یک نوع اتوماسیون کاملا حرفه ای طراحی شده که شما میتوانید جزئیات را درون

مقدار نصب افزونه های وردپرس در مخزن وردپرس چه قدر است ؟
افزونه های وردپرس نیز به همین صورت عمل می کنند. بیش از 58000 افزونه برای دانلود از فهرست پلاگین وردپرس در دسترس است. نیازهای سایت شما هر چه باشد، به احتمال زیاد افزونه ای برای دستیابی به آنها وجود دارد.

در حالی که بسیاری از افزونه های رایگان وردپرس در دسترس هستند، می توانید گزینه های پرمیوم یا پولی را نیز دریافت کنید. افزونه‌های رایگان عملکردهای اساسی را ارائه می‌کنند، در حالی که گزینه‌های پولی ارزش بیشتری مانند ویژگی‌های پیشرفته و پشتیبانی اختصاصی توسعه‌دهندگان را ارائه می‌دهند.

طراحی پلاگین وردپرس این روزها بازار گرمی دارد و افراد زیادی از این طریق کسب درآمد می نمایند. در واقع می توان بیان داشت که بیش از نیمی از سایت های اینترنتی در حال حاضر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای سایت خود استفاده می نمایند. از همین رو برای مدیریت و کنترل بهتر آن باید از پلاگین های متناسب نیز بهره ببرند.

به جرات می توان بیان نمود که در CMS وردپرس، پلاگین ها یا افزونه ها نقش بسزایی دارند لذا به کمک آنها می توان محدودیت های موجود را از بین برد و هر موردی که مالک سایت در نظر دارد را با کمترین هزینه و در کمترین زمان پیاده سازی نمود.

از همین رو توسعه دهندگان و برنامه نویسان تلاش می نمایند تا با ساخت یک پلاگین وردپرسی اغلب مشکلات پیچیده امنیتی یا اجرایی را به کمک آسان ترین روش ها حل نمایند. خوشبختانه این مورد امروزه بازار کار خوبی نیز دارد.

نحوه سفارش طراحی پلاگین وردپرس :
نحوه ثبت سفارش طراحی پلاگین وردپرس با آرتاکد



به طور کلی، پلاگین‌های وردپرس به کد نویسی تخصصی نیاز دارند تا بتوانند کاربران را بهترین تجربه کاربری را در زمینه‌های مختلفی از جمله امنیت، قابلیت دسترسی، انعطاف پذیری و … فراهم کنند.

با توجه به مزایای زیادی که پلاگین‌های وردپرس برای کاربران دارند، مدیران سایت‌های وردپرسی به طور مداوم به دنبال پلاگین‌هایی می‌گردند که بتوانند نیازهای خود را برآورده کنند.

بنابراین، سفارش طراحی پلاگین وردپرس یکی از خدماتی است که بسیاری از کاربران وب و سایت‌های وردپرسی به آن نیاز دارند تا بتوانند نیازهای خود را برطرف کنند.

به طور کلی، طراحی پلاگین وردپرس شامل بررسی نیازهای کاربر، طراحی و کدنویسی پلاگین، تست و عیب یابی و تحویل پلاگین نهایی به کاربر می‌شود.

بهتر است برای ثبت سفارش طراحی پلاگین وردپرس با شرکت طراحی پلاگین آرتاکد تماس بگیرید.

این شرکت‌ها برای ارائه خدمات بهتر و دریافت نظرات بیشتر از کاربرانشان، به صورت مستمر به روز رسانی می‌شوند و در دنیای تکنولوژی به روز باشند.

همچنین، با سفارش طراحی پلاگین وردپرس به شما کمک می‌شود تا نیازهای خود را در بهترین حالت ممکن برطرف کنید.

برای ثبت سفارش با این شماره تماس حاصل کنید:

08138254765

هزینه سفارش طراحی پلاگین وردپرس به صورت اختصاصی:
آموزش طراحی پلاگین وردپرس

با توجه به مواردی که در بالا بیان شد، ساخت پلاگین برای وردپرس یک کار بسیار تخصصی می باشد و لازم است تا توسعه دهنده دارای مهارت های بسیاری باشد.از همین رو تعرفه های عنوان شده نیز متفاوت است.

عموما تعرفه ها بر اساس وسعت کار و مدت زمانی که کارفرما مشخص نموده است، تعیین می شود. برای اینکه بتوانید قیمت دقیقی از این طراحی ها به دست آورید لازم است تا در گام اول هدف خود را مشخص نموده و ویژگی های مد نظر را لیست برداری نمایید.

یکی از موارد مهمی که در طراحی پلاگین وردپرس مد نظر قرار می گیرد، کد نویسی اصولی می باشد. باید در نظر داشته باشید که وردپرس یک CMS متن باز بوده و مرتبا در حال بروزرسانی است از همین رو باید دقت نمایید که کدهای نوشته شما نیز پس از بروز رسانی هسته اصلی وردپرس قابل استفاده باشند.

یک برنامه نویس خوب باید تسلط کامل بر PHP داشته باشد و رزومه خوبی نیز ارائه دهد. در این صورت می توان به قابلیت اجرا و امنیت کدهای او بیشتر اعتماد نمود. با این ویژگی ها افزونه های شما قابلیت های زیر را دارند:

1) از افزونه های مذکور می توان برای سایت های پرترافیک بهره برد.

2) افزونه ها را به راحتی می توان توسعه داد و بروز کرد.

3) افزونه ها بر اساس استانداردهای وردپرس تهیه شده اند لذا می توان برای هر نوع سایتی از آنان بهره برد.

با این توضیح در نظر داشته باشید که حداقل تعرفه های موجود برای طراحی افزونه های وردپرس 500 هزار تومان می باشد و این موارد می تواند با توجه به نیازهای کاربر بسیار تغییر یابد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره چگونگی طراحی پلاگین وردپرس و قیمت دقیق با شماره زیر تماس حاصل کنید
09391079393

نکاتی که در سفارش طراحی پلاگین وردپرس باید رعایت کنید:
هزینه طراحی پلاگین وردپرس

برای آشنایی بیشتر با افزونه وردپرس اینجا کلیک کنید
قبل از آنکه به سراغ ساخت یک افزونه یا همان پلاگین برای وردپرس برویم، لازم است تا بدانیم که منظور از پلاگین چیست؟ پلاگین ها قطعه کد های بزرگ یا کوچکی می باشند که بر روی برنامه اصلی شما نصب می شوند و قابلیت هایی را به آن اضافه می نمایند.

در وردپرس وقتی شما پلاگین جدیدی را نصب می نمایید، این مورد در مسیر wp-content/plugins مشاهده می گردد.

از همین رو افرادی که مایلند اقدام به ساخت پلاگین اختصاصی برای وردپرس نمایند لازم است تا برای افزونه خود در این مسیر، یک پوشه با نام مناسب ایجاد نمایند.

برای طراحی پلاگین وردپرس لازم است تا با موارد متفاوتی آشنا باشید که در ادامه برخی از اصطلاحات پرکاربرد ذکر شده است:

۱. Plugin Name: این مورد بیانگر نام پلاگین شما می باشد

۲. Plugin URI : آدرس سایت پلاگین را در این قسمت می توانید درج نمایید.

۳. Author Name : نام شما به عنوان نویسنده در این بخش رویت می گردد

۴. AuthorURI : آدرس سایت طراح پلاگین در این بخش است

۵. Version : ورژن افزونه مد نظر در این قسمت رویت می شود

۶. Description : توضیحات اضافی هر پلاگین را از این قسمت می توانید مطالعه کنید

۷. Text Domain : این مورد برای ایجاد فایلهای ترجمه در پلاگینهای چند زبانه مورد استفاده قرار می گیرد

۸. Domain Path : آدرس پوشه های ترجمه در پلاگینهای چند زبانه در این بخش وجود دارد

۹. License : لایسنس پلاگین ها را از این بخش می توانید مشاهده نمایید که اغلب توسعه دهندها از لیسانس GPL2 یا compatible with the GPL2 استفاده می نمایند.

یادگیری پلاگین وردپرس

در طراحی پلاگین وردپرس باید به Basic Hooks ها باید دقت نمایید:
به کمک این قابلیت در وردپرس می توانید کدهای سفارشی خود را در چرخه اجرای وردپرس وارد نمایید. به عبارت دیگر برای انجام هر کاری در وردپرس نیاز به هوک ها دارید.

نسبت به فایل های JS و CSS اطلاعات لازم را داشته باشید:
اگر در افزونه خود از جاوا اسکریپت استفاده می نمایید، لازم است تا با نحوه فراخوانی فایل های مربوطه نیز آشنا باشید. فایل های این دو مورد در داخل فولدر ASSETS قرار می گیرند. لازم است تا برای فراخوانی آنها نیز اکشن های مناسب بکار گرفته شود.

در طراحی افزونه وردپرس امنیت بسیار مهم می باشد:
در نظر داشته باشید که یکی از جنبه های مهم در طراحی افزونه های وردپرس و به صورت کلی در وب سایتها ، مبحث امنیت می باشد. برنامه نویسان از این حیث با چالش های فراوانی روبرو هستند.

اما استفاده از شورت کد ها می تواند تا حد زیادی مشکل را رفع نماید. به زبانی ساده می توان بیان داشت که شورت کد ها در واقع یک سری اسکریپت های PHP می باشند که در داخل افزونه یا قالب هستند.

به کمک آنها شما مدیران سایت ها را درگیر پیچیدگی های برنامه نمی نمایید. از همین رو بسیار مهم است تا طراح و برنامه نویس از قابلیت مذکور بهره ببرد.

برای سفارش طراحی قالب وردپرس و ساخت یک سایت دلخواه برای خود همین حالا با
شماره زیر تماس بگیرید
09391079393

hook ( هوک ) پایه در طراحی پلاگین وردپرس چیست؟
هوک یا قلاب در پلاگین نویسی چیست

در واقع هوک یک ابزار مهم مدیریت، برای پلاگین نویس ها و طراحان قالب اختصاصی وردپرس می باشد. اگر شما بخواهید با استفاده از پلاگین یا حتی قالب اختصاصی خود یک فیچر به سایت وردپرسی اضافه کنید. خود وردپرس این امکان را شما نمیدهد.

البته سایت های اختصاصی مجاز به استفاده فیچر های هستند اما سیستم هسته وردپرس این امکان را به شما نمیدهد.

هوک در لغت به معنی قلاب یاد میشود، که وردپرس دقیقا این بخش را برای کدنویسی اختصاصی پلاگین ها ایجاد کرده است.

شما با اسفاده از هوک یا قلاب میتوانید به هسته وردپرس خود وصل شوید.

به عنوان مثال اگر بخواهیم پیام رمز فراموشی را در صفحه ورود به کاربران نشان دهیم باید به هوک مخصوص خودش متصل شویم. بدون استفاده از هوک شما نمیتوانید اقدام به طراحی پلاگین وردپرس به صورت کاملا اختصاصی کنید.

لازم به ذکر است خود وردپرس هوک را به بخش تقسیم کرده است: 1) اکشن 2) فیلتر

در ادامه یک به بررسی نکات مهم برای آموزش پلاگین نویسی وردپرس میپردازیم.

آموزش پلاگین نویسی وردپرس همراه با رعایت 5 نکته ضروری:
آموزش پلاگین ( افزونه ) نویسی وردپرس

پلاگین‌ها مجموعه‌ای از کدهای برنامه‌نویسی هستند که به کاربران این امکان را می‌دهند تا به طور سفارشی، قابلیت‌های خاصی را به سایت خود اضافه کنند. در این آموزش، با پلاگین(افزونه) نویسی وردپرس آشنا خواهیم شد.

1. ایجاد پلاگین وردپرس:

اولین مرحله در نوشتن یک پلاگین وردپرس ، ایجاد پوشه پلاگین شماست. بهترین روش برای ایجاد پوشه استفاده از نام پلاگین شما به عنوان نام پوشه آن است. به عنوان مثال، اگر شما یک پلاگین با نام ‘test-plugin’ درست می‌کنید، شما باید یک پوشه به نام ‘test-plugin’ ایجاد کنید.

2. فایل اصلی پلاگین:

اکنون باید یک فایل اصلی برای پلاگین خود ایجاد کنید. بهترین راه برای این کار، ایجاد یک فایل php جدید با همین نام پلاگین شماست. برای این کار می‌توانید از نرم‌افزارهایی مانند Notepad++ استفاده کنید.

3. تعریف پلاگین وردپرس:

پس از ایجاد فایل اصلی پلاگین، باید کدهای لازم برای تعریف پلاگین را اضافه کنید. پلاگین وردپرس باید دارای یک نام منحصر به فرد، نام توضیحی ، نامک فنی، شرح نصب و توضیحات دیگری باشد.

برای این کار می‌توانید از دستورات WordPress API استفاده کنید.

4. اضافه کردن قابلیت‌های پلاگین:

حالا که پلاگین شما ساخته شده است، باید قابلیت‌های آن را اضافه کنید. یکی از بهترین روش‌های اضافه کردن قابلیت‌های پلاگین، استفاده از فیلترها و عملگرهای وردپرس است.

برای اضافه کردن قابلیت‌های پلاگینتان، می‌توانید از تعدادی فراخوانی قابل استفاده، شامل add_filter () و add_action () استفاده کنید.

5. اختصاصی کردن پلاگین:

یکی از اصلی‌ترین دلایلی که باعث می‌شود افراد پلاگین‌های مختلفی را به کار بگیرند، اختصاصی کردن پلاگین است. اختصاصی کردن پلاگین به معنی اضافه کردن قابلیت‌های خاص و شخصی به پلاگین در حالتی است که آن قابلیت‌ها در پلاگین اصلی وجود ندارد.

نتیجه‌گیری:
پلاگین نویسی وردپرس می‌تواند به شما امکان دهد قابلیت‌های خاصی به سایت خود افزوده و بهبود بخشید. در این آموزش مراحل پلاگین نویسی وردپرس را شرح دادیم.

با توجه به این مراحل، شما می‌توانید پلاگین‌هایی را ایجاد کنید که دارای توانایی‌های منحصر به فردی هستند و به نوعی برای شما سودآور باشند.

اولین پلاگین خود را در پنج مرحله ساده ایجاد کنید:
شما می توانید یک افزونه ( پلاگین) وردپرس را در پنج مرحله ساده ایجاد کنید. بگذارید به شما نشان دهیم که چگونه این کار انجام میشود …

1. FTP به سایت شما :
اولین کاری که باید برای طراحی پلاگین وردپرس انجام دهید این است که با استفاده از برنامه FTP انتخابی خود از طریق FTP به سایت خود دسترسی پیدا کنید (مال من Coda است).

2. به پوشه افزونه های وردپرس بروید:
هنگامی که از طریق FTP به سایت خود دسترسی پیدا کردید، باید به پوشه پلاگین های وردپرس بروید. آن پوشه تقریباً همیشه در /wp-content/plugins قرار دارد.

3. یک پوشه جدید برای افزونه ( پلاگین) خود ایجاد کنید:
اکنون که در پوشه پلاگین ها هستید، وقت آن است که یک پوشه برای خود ایجاد کنید! ادامه دهید و یک پوشه جدید ایجاد کنید و با استفاده از حروف کوچک و خط تیره مانند my-first-plugin یک نام منحصر به فرد به آن بدهید. پس از انجام این کار، پوشه جدید خود را وارد کرده و به مرحله بعدی بروید.

4. فایل PHP اصلی را برای پلاگین خود ایجاد کنید:
در مرحله بعد، باید فایل اصلی پلاگین خود را ایجاد کنید. برای انجام این کار، یک فایل PHP در پوشه پلاگین جدید خود ایجاد کنید و نامی مانند my-first-plugin.php برای آن بگذارید. پس از انجام این کار، فایل اصلی پلاگین خود را باز کرده و برای انجام برخی ویرایش ها آماده شوید.

5. اطلاعات افزونه ( پلاگین) خود را تنظیم کنید:
در نهایت اطلاعات پلاگین زیر را در فایل اصلی افزونه (پلاگین) خود کپی و پیست کنید. اطمینان حاصل کنید که جزئیاتی مانند نام افزونه و URI پلاگین را مطابق با افزونه (پلاگین) خود ویرایش کنید. به همین سادگی شما توانستید یک پلاگین برای خود در سایت وردپرسیتان ایجاد کنید.

نکته : برخی از پلاگین ها هستند که باید به صورت کدنویسی اختصاصی طراحی شوند تا مطابق با میل و نوع کسب و کار کاربر عمل کنند که ساخت یک پلاگین اختصاصی و دلخواه برای وردپرس نیازمند یک تیم برنامه نویسی حرفه ای است.

اگر میخواهید یک پلاگین عالی با موارد دلخواه برای سایت وردپرسی خود ایجاد کنید همین حالا این شماره تماس بگیرید.

08138254765

برخی از ویژگی های وردپرس که باید در ساخت افزونه ها به آن ها توجه کنید :
به عنوان یک پلتفرم ساخت وب سایت و CMS، وردپرس دارای مجموعه ای از ویژگی های چشمگیر است. در اینجا فقط تعدادی از ویژگی های وردپرس آورده شده که برای طراحی پلاگین وردپرس نیاز هستند.

1) سئو (SEO ) :
بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) در سطح فنی آغاز می شود و وردپرس یک پایه کد استثنایی برای سئو ارائه می دهد. سئو به محتوای وب سایت شما اجازه می دهد تا از طریق موتورهای جستجوی رایج مانند گوگل یا بینگ پیدا شود.

در واقع سئو یک علم کلی برای بهینه سازی وب سایت ها برای انواع موتور های جست و جو است به عنوان مثال کسب و کار شما در زمینه فروش لباس است و شما حدود 100 نوع محصول متفاوت دارید.

اگر بخواهیم این طور بگوییم که شما فقط یک سایت برای کسب و کار خود طراحی کنید و منتظر این باشید تا در موتور جست و جو گوگل بالا بیایید و محصولات خود را به مخاطبین هدف خود معرفی کنید باید خدمتتان عرض کنم کاملا در اشتباهید!

خب بیایید قدری بیشتر در این باره بحث کنیم دوستان عزیز شما باید محصولات خود در گوگل به مشتریان خود معرفی کنید اگر کسب و کار شما در زمینه ای به قول معروف کم سرچ باشد.

خب احتمال دیدن شدن محصول در صفحه های دوم و یا اول هست اما اگر زمینه کاری شما پر سرچ بود و رقبای قوی داشتید به نظرتان میشود با قرار دادن تنها محصول خود به نتیجه های اول گوگل برسید ؟

دقیقا درست فهمیدید قطعا خیر . شما باید به یک متخصص سئو و یا به یک شرکت معتبر خدمات سئو برای این کار مراجعه کنید.

ما به شما پیشنهاد میکنیم علاوه بر طراحی پلاگین وردپرس خود برای انجام خدمات حرفه ای سئو وب سایت خود به ما یعنی شرکت آرتاکد مراجعه کنید.

2) سرعت : وردپرس یک چارچوب وب سایت ناب است که دائماً در تلاش است تا کد «bloat» را حذف کند که سرعت بارگذاری یک وب سایت را کاهش می دهد.

3) سازگار با موبایل :
اکثر مضامین وردپرس در حال حاضر سازگار با موبایل یا پاسخگو هستند.

4) کتابخانه فایل های رسانه ای : وردپرس شامل یک کتابخانه رسانه داخلی است که می توانید فایل های رسانه ای مانند تصاویر یا فیلم ها را در صفحات یا پست های خود آپلود و جاسازی کنید. حتی می توانید ویرایش های اولیه تصاویر خود را در وردپرس انجام دهید.

5) رابط کاربری آسان : استفاده از وردپرس بدون تنظیمات پیچیده بسیار آسان است. اگر می توانید از پردازنده وردپرس استفاده کنید، می توانید از وردپرس استفاده کنید. وردپرس همچنین بر قابلیت دسترسی تمرکز دارد.

6) منوهای سفارشی : وردپرس ایجاد منوهای ناوبری را با پیوندهایی به صفحات شما یا پیوندهای سفارشی آسان می کند.

7) وبلاگ داخلی :
افزودن وبلاگ به وب سایت شما به سادگی انتشار یک پست است.

نکته :جدیدا در وردپرس 5.0 : ویرایشگر بلاگ وردپرس – وردپرس 5.0 ویرایشگر بلاگ جدید را معرفی کرد که به عنوان ویرایشگر وردپرس گوتنبرگ نیز شناخته می شود .

ویرایشگر جدید نحوه ویرایش صفحات و پست های وردپرس را تغییر می دهد. اکنون می توانید محتوای خود را با رویکرد “کشیدن و رها کردن” انعطاف پذیرتر طراحی و ترتیب دهید.

بیشترین بهره مندی از وب سایت های وردپرسی که در طراحی پلاگین وردپرس باید استفاده کنید :
مطمئن شوید که به جای طراحی مشابه دیگران، یک طراحی منحصر به فرد دارید. باعث صرفه جویی در زمان می شود، اما می تواند تصور بدی به بازدیدکنندگان بدهد. شما باید سایتی داشته باشید که نشان دهنده خلاقیت شما باشد.

شما می توانید رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو به سادگی با چند دقیقه وقت گذاشتن در هنگام افزودن تصاویر به تصاویر خود افزایش دهید. مطمئن شوید که برچسب های جایگزین و عنوان را برای هر تصویر قرار دهید.

طراحی پلاگین وردپرس برای وب سایت های فروشگاهی :
طراحی پلاگین برای وب سایت های فروشگاهی

اگر به طراحی یک پلاگین وردپرس فروشگاهی فکر می کنید، در نظر داشته باشید که این پلاگین باید برخی ویژگی های مانند مدیریت محصولات، اطلاعات فروشگاه و مدیریت سفارشات را دارا باشد.

همچنین، امکان پرداخت آنلاین، تنظیمات حمل و نقل، کوپن های تخفیف و همچنین بازخورد مشتری در پلاگین نیز باید در نظر گرفته شود.

اطمینان حاصل کردن از این که پلاگین شما با سیستم پرداخت محبوب مانند: زرین پال، آیدی پی و… کار می کند، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

همچنین، باید مطمئن شوید که پلاگین شما مناسب برای سئو است. این به معنی این است که باید بهینه سازی شود تا موتورهای جستجو تصاویر، نام ها و متون فروشگاه شما را به درستی تفسیر کنند.

همچنین فروشگاه شما باید تصاویر با کیفیت، حجم کم، کدهای بهینه شده و یک URL دوستانه داشته باشد.

ضمناً، مطمئن شوید که پلاگین شما به روز رسانی می شود و با همه ورژن های جدید وردپرس سازگاری دارد. همچنین باید کاملاً امن باشد و خطاهای برنامه ای را به مینیمم رساند.

از جمله افزونه هایی که می توانید برای ایجاد وب سایت فروشگاهی خود استفاده کنید عبارتند از:
۱- ووکامرس: ووکامرس یکی از قدرتمندترین و محبوبترین افزونه های وردپرس برای ایجاد فروشگاه آنلاین است که برای فروش انواع محصولات طراحی شده است.

۲- Easy Digital Downloads: این پلاگین وردپرس برای فروش محصولات دیجیتال طراحی شده است. با استفاده از EDD، محصولاتی مانند فایل ها، عکس ها، ویدئوها و غیره بفروش برسانید.

۳- WP eCommerce: این افزونه یکی دیگر از پلاگین های فروشگاهی برای وب سایت های وردپرس است که امکانات مانند پرداخت گیت های مختلف، قالب های پیش فرض بسیار زیبا و قابل تنظیم و کاملاً پاسخگو در موبایل و تبلت ها را فراهم می کند.

۴- Cart66: یکی دیگر از افزونه های فروشگاهی برای وردپرس است. Cart66 کاملاً قابل سفارشی سازی بوده و به شما اجازه می دهد که فروشگاه آنلاین خود را با استفاده از دروازه پرداخت مختلف و صدور فاکتورهای مختلف و مالیات و گزارش های سفارشی، مدیریت کنید.

برای طراحی پلاگین وردپرس فروشگاهی، با استفاده از این افزونه ها و همچنین توجه به مواردی که در بالا ذکر شده است، می توانید یک پلاگین عالی و سئو شده برای فروشگاه آنلاین خود طراحی کنید.

نکته مهم اگر دانش برنامه نویسی یا وقت آن را ندارید، حتما طراحی پلاگین فروشگاهی خود را به ما یعنی تیم حرفه ای طراحی پلاگین وردپرس آرتاکد بسپارید.

خلاصه و جمع بندی:
اگر قصد دارید تا یک سایت وردپرسی کاربرپسند و کارامد داشته باشید، لازم است تا حتما از افزونه های مناسب استفاده نمایید. برخی از افزونه های موجود در بازار به صورت رایگان و برخی دیگر اختصاصی می باشند.

البته این امکان برای شما همواره فراهم است تا با طراحی پلاگین وردپرس به صورت اختصاصی به نیازهای خود پاسخ دهید. اما برای انجام این کار نیاز به توسعه دهندگان و برنامه نویسان حرفه ای دارید.

در این راستا می توانید به رزومه و مهارت آنها دقت نمایید. همواره توجه داشته باشید که این کار حرفه ای بوده و به افراد متخصص نیز نیاز دارد.

شرکت برنامه نویسی آرتاکد با بیش از 10 سال تجربه در زمینه ساخت سایت و پلاگین نویسی وردپرس آماده همکاری با شما عزیزان برای طراحی افزونه کاملا حرفه ای وردپرس هستیم .

source: https://artacode.net/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *